וניליה
 

קסם הגלידה - ככה עושים וניליה

חומרי הגלם

חומרי גלם איכותיים שלוקטו ביד אמן מרחבי העולם, לצד תוצרת חקלאית מקומית ומובחרת משמשת אותנו ב”וניליה” להכנת עשרות גלידות על בסיס שמנת, יוגורט, סורבה, ללא תוספת סוכר וטבעוניות:

תמר מג’הול אורגני מהערבה, אגוזי קוקוס שמקורם מהפיליפינים, נקטרינה מזן רויטל מהמושבה יסוד המעלה, פיסטוק הגדל על אדמה וולקנית סביב הר געש בסיציליה, מנגו מיה ממושב רמות במערב רמת הגולן, שקדי מרקונה מספרד, חלבה בעבודת יד המופקת מטחינה משכם, וניל שהוא בלנד תרמילים מטהיטי, מדגסקר ואינדונזיה, ואגוזי לוז הגדלים בחבל פיימונטה

שיטות עבודה

המרכיבים משולבים עם ידע רב ושיטות עבודה מסורתיות ומודרניות המושפעות מהסגנונות האיטלקי והצרפתי לכדי גלידה ארומטית במרקם קטיפתי.

מרכיבים

הגלידות שלנו נרקחות ממוצרי חלב טריים ושמנת מלאה, משלבות פירות ארץ ישראליים טריים ובשלים מזנים ארומטיים הנבחרים על ידינו בקפידה ממיטב אזורי הגידול

מוצרי פטיסרי הנאפים בעבודת יד בבית המלאכה שלנו, נעשות עם 100% וניל טהור ושוקולד אמיתי, והכל תוך שימוש בחומרים טבעיים בלבד וללא צבעי מאכל.

עשרות טעמים

המרכיבים המשובחים יחד עם שיטות העבודה המדוקדקות יוצרים עשרות גלידות יוצאות דופן, על בסיס שמנת, יוגורט, סורבה, ללא תוספת סוכר וטבעוניות:
כי יש גלידה ויש וניליה, ככה עושים וניליה.